Nienke Visscher

Nienke Visscher

Verhaal

Schilderen is voor mij iets nieuws creëren. Intuïtief schilderen en daarmee je dagelijkse dingen even los te laten is een heerlijke bezigheid. Ik schilder graag wat mee raakt en op grote doeken. Ik gebruik uitsluitend mooie linnen materiaal (vaak 3D) met schilder met acryl. Elk schilderij is uniek. Op je scherm krijg je een eerst impressie van mijn doeken, maar kunst moet je beleven! Daarom nodig ik je graag uit om mijn werk in het echt te bezichtigen. Graag kijk en denk ik met je mee om mijn werk zo’n plek te geven dat het goed tot zijn recht komt. Maak daarvoor gerust vrijblijvend een afspraak.

Ps. Om de aanschaf nog laagdrempeliger te maken bieden wij de mogelijkheid aan om aan te kopen tegen een redelijk maandtarief. Tevens is daarbij ruilen ook een optie*)

*) Graag lichten wij de unieke mogelijkheden persoonlijk toe.

Lfs Nienke Visscher

www.kunstvanmijnleven.